День Святого Миколая!

2017-12-20

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є Свято Миколая. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагаються добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам.

У грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко. Не встигли зглянутись — як уже і Миколай на порозі! А це особливе свято і для малих, і для дорослих. Його чекають діти Франції та Німеччини, Голландії й Італії, Львова і нашої Українки, бо усім так хочеться відчути таємничий прихід Святого Чудотворця./Files/images/zima_17-18nr/_DSC7657.JPG

Щоріч Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро задля інших. Хтось ще вагається... Хтось уже зробив перший крок. А деякі вже впевнено йдуть за ним. Нехай віра у добро та життєва мудрість не покидають вас на обраному шляху.

/Files/images/zima_17-18nr/_DSC7743.JPGУчні нашої школи подивились 19 грудня в ПК "Енергетик" концерт-виставу, яку підготували такі ж самі діти школи. У концерті взяли участь біля 50 вихованців школи. Це були танцювальні, театральні, циркові номери, діти різних вікових категорій. Наприкінці усі разом майже 500 осіб заспівали пісню про Миколая та для Миколая.

/Files/images/zima_17-18nr/_DSC7690.JPGДякуємо від усіх дітей молодшої школи працівникам Палацу Культури "Енергетик"за допомогу в організації свята. /Files/images/zima_17-18nr/_DSC7785.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi