День учителя.

2017-09-29

«Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО в 1994 році. В Україні День працівників освіти згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначається в першу неділю жовтня »- інформує єдиний веб-портал органів виконавчої влади України. Сьогодні в незалежній Україні майже 860 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців. Вони навчають і виховують понад мільйон дошкільнят, навчають більше п’яти мільйонів школярів, викладають майбутню спеціальність майже трьом мільйонам студентів країни.



Ми Вам життям бажаєм твердо йти,

І дням наступним від душі радіти!

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

Учитель - це не професія, вчитель - це ціле життя, і воно віддане школі і учням.



Цього дня у школі відбулося багато цікавих подій.

11 класники спробували себе у ролі вчителів та провели декілька уроків. Їм дуже сподобалось. 3-Д клас заспівали пісню, а дівчатка з 5-А підготували танок на сучасну пісню. Випускники подякували вчителям за їх працю, солодкий та музичний дарунок. Заступник голови Районної Ради подякувала за вагомий внесок в освіту та виховання дітей та молоді.


Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Цю працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни!

Бажаємо провести це свято в колі сім'ї. Любові вам, терпіння, щастя і благополуччя!

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi