КВК

2013-12-07

Сьогодня в Обухові відбувся профорієнтаційний змагально-мотиваційний захід серед учнівських команд «Обери майбутнє».

Цей конкурс спонукає талановиту молодь замислитися над особливостями професій, їх актуальністю на ринку праці, аби потім із гумором та піснею популяризувати найбільш цікаві та потрібні сучасному роботодавцю професії.

Конкурсна програма складалась з 4 завдань: «Візитівка», «Реклама професій», «Конкурс капітанів» та «Музичний конкурс». Всі команди творчо підійшли до підготовки, учасники демонстрували винахідливість та кмітливість, високу виконавську майстерність, артистизм та оригінальність виконання.

У музично-гумористичній формі команди представляли різноманітний світ професій, переконували у їх важливості, роздумували над тим, який фах обрати, фантазували на тему професій майбутнього. КВК проходив весело та динамічно під оплески вболівальників.

Слід наголосити, що унікальність проведення таких заходів полягає у тому, що молоді люди отримують можливість ознайомитися з актуальними на місцевому ринку праці професіями, особливостями роботи за ними та можливостями одержання професійної освіти у навчальних закладах, а отже, знайти свою стежину у широкому професійному світі та стати успішною людиною.

Такі заходи необхідні для розвитку світогляду, мотивації дітей у майбутньому виборі професії. Задум організаторів КВК реалізовано: учні не лише ознайомилися з професіями та їх особливостями, а й усвідомили потреби ринку праці, творчо донесли це до глядачів. Захід допоміг учнівській молоді показати свої здібності, змістовно провести власне дозвілля та залучити до нього своїх друзів, однокласників.

/Files/images/фото 007.jpg
/Files/images/фото 012.jpg
/Files/images/фото 021.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi